
Obok pomidorowej to właśnie szarlotka jest najbardziej tradycyjna w naszym kraju.
Chyba każda babcia i mama ma lub miała w swoim repertuarze szarlotkę. Zobaczcie, jaki smak miało moje dzieciństwo.

Składniki:
- 10 jabłek
- 500g mąki
- 200g masła
- 1 szklanka cukru
- cynamon
- 2 torebki cukru wanilinowego

Sposób przyrządzenia:
- Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
- Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
123
Lubię to!
030 zł90 min.15
Składniki:
- 10 jabłek
- 500g mąki
- 200g masła
- 1 szklanka cukru
- cynamon
- 2 torebki cukru wanilinowego